Diensten

 

Naast de producten die wij leveren, kunt u bij ons ook terecht voor een aantal diensten. Mocht u namelijk meerdere magazines of boeken willen leveren, dan kunnen wij deze op stuksniveau voor u bundelen. Naast het bundelen kunnen de producten voor u stuksgewijs verpakt worden.
Wij bieden hier een aantal oplossingen voor zodat u uw klanten op uw eigen wijze kunt leveren. Vraag naar de verschillende mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Producten kunnen van stukseenheden tot op palletgrootte worden geleverd. Voor de levering werken wij samen met verschillende bekende transportmaatschappijen. 


Ook kunt u uw digitale klantenbestand aanleveren via email. Deze zullen wij dan op de door u aangeleverde etiketten uitprinten.  De klanten die u deze week heeft verworven kunnen dan volgende week al een pakket verwachten. Zo kunt u maandelijks het totale klantenbestand  en wekelijks uw nieuwe klanten mailen. Het is natuurlijk ook mogelijk zelf uw etiketten te bedrukken en aan te leveren. Uiteraard bieden wij u hierbij discretie!